29 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ


 
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΠΟ ΩΡΑ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΟΔΟΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗ 1 ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΤΗΛ. 210-6080102 ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΣ !!!

ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!! ΟΛΕΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ  ΠΑΡΟΝΤΕΣ !!

20 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014


Πραγματοποιήθηκε στις 19  Οκτωβρίου 2014  Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Εξωραϊστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου  "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ"

Παρά την μεγάλη κρίση της κοινωνίας μας οι κάτοικοι των Πευκακίων με την προσέλευσή τους απέδειξαν ότι, έστω και λιγότεροι από άλλες εποχές ,ενδιαφέρονται για τα προβλήματα της γειτονιάς, γεγονός που ενθαρρύνει το Δ.Σ. του Συλλόγου  να παλεύει και να διεκδικεί την επίλυση των προβλημάτων της συνοικίας μας


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπακογιάννης Στέφανος έκανε μία αναλυτική έκθεση των πεπραγμένων της διετίας Οκτώβριος 2012-Οκτώβριος 2014 και έθεσε τους στόχους του Συλλόγου για την επόμενη διετία

Τόνισε ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα έργα που ήδη έχουν γίνει στα Πευκάκια αποτην προηγούμενη δημοτική αρχή ,τον βρεφονηπιακό σταθμό στο Ο.Τ. 405 που θα δοθεί στους κατοίκους μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, την γέφυρα Γελαδάκη αίτημα του Συλλόγου από 20ετίας.

Αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις του Συλλόγου για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων τηςπεριοχής με σημαντικότερο τον αγωγό ομβρίων υδάτων η κατασκευή του οποίου δεν έχει ακόμη ξεκινήσει παρά του ότι η μελέτη είναι έτοιμη και βρίσκεται στην Περιφέρεια,τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, την ηχοπροστασία  της Σόλωνος, το αθλητικό κέντρο, την έλλειψη πεζοδρομίων και επαρκούς φωτισμού σε αρκετούς δρόμους των Πευκακίων

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανταποδοτικότητα της εισφοράς σε χρήμα μετά την πράξη εφαρμογής του 2005 και ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για το πόσα χρήματα εισπράχθηκαν από τον Δήμο και πόσα διατέθηκαν για έργα υποδομής στα Πευκάκια

Αναφέρθηκε στα οικονομικά του Συλλόγου που είναι δύσκολα από την στιγμή που τα πάγια έξοδα του Συλλόγου ανέρχονται περίπου στα 1800 ευρώ ετησίως και τα μέλη δεν καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους

Τέλος έθεσε τους στόχους ,διεκδικήσεις και δράσεις του Συλλόγου για την επόμενη διετία όπως

1.Την παιδική χαρά της Ησιόδου

2.Τον βρεφονηπιακό σταθμό στο Ο.Τ. 328

3.Το έκτο Γυμνάσιο στην οδό Αγελάου

4.Το Αθλητικό κέντρο

5.Την εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης στα Πευκάκια

Ακολούθως δόθηκε ο λόγος στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Ι. Σταθόπουλο που χαιρέτησε την συνέλευσή μας και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα της γειτονιάς μας στο μέτρο που τα οικονομικά του Δήμου του το επιτρέπουν.

Η Αντιδημαρχος κα Πετσατώδη αναφέρθηκε στην κατασκευή δύο νέων πλατειών στα Πευκάκια ,την πλατεία Αγίων Αναργύρων και την πλατεία κοντά στην οδό Πλουμπίδη στα βόρεια Πευκάκια, υποσχέθηκε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα κάνουν χωροταξικό πλάνο για το Αθλητικό Κέντρο, θα προσπαθήσει να υλοποιηθεί η μελέτη ομβρίων υδάτων, να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού  στο Ο.Τ.328 και να κινήσει την όλη πορεία του έκτου Γυμνασίου σε συνεργασία με τον Ο.Σ.Κ.

Εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης μίλησε ο κ. Κ. Τσιαμπάς που αναφέρθηκε στα ήδη δρομολογημένα έργα όπως τον βρεφονηπιακό σταθμό στην Αγίου Βασιλείου Ο.Τ.328,στην δεύτερη πεζογέφυρα στην Μεσογείων στο παλιό Ι.Κ.Α που θα είναι μεταλλικής κατασκευής και η μελέτη είναι έτοιμη και προχωράνε οι διαδικασίες για την δημοπράτηση της ,τον βρεφονηπιακό σταθμό στο Ο.Τ.405 που στις αρχές του νέου χρόνου θα δοθεί σε πλήρη λειτουργία στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής και για την μελέτη ομβρίων υδάτων στα Πευκάκια.

Εκ μέρους της παράταξης του κ. Γιαννακόπουλου μίλησε ο κ. Αρβανιτάκης ο οποίος τόνισε την ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα υποδομής που χρειάζονται για την αναβάθμιση της περιοχής των Πευκακίων, και τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στον Σύλλογό μας η παράταξη που εκπροσωπεί.

Ακολούθως μίλησαν ο κ. Γουργούλης πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος του Συλλόγου, καθώς και κάτοικοι των Πευκακίων που έκαναν αναφορά στα προβλήματα της συνοικίας μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Ι. Σιδέρης, ο Πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης, από την παράταξη φυσάει κόντρα κ. Αλεξ. Κουτσούκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγιος Γιάννης κ. Βαβουγιός με τον Αντιπρόεδρο κ. Θεοδοσόπουλο, από τον Σύλλογο Τσακού ο κ. Μπεθάνης και το μέλος του Δ.Σ. της βιβλιοθήκης κα Κωνσταντινοπούλου.

Εκ μέρους του έντυπου και ηλεκτρονικού  τύπου το έγκυρο site  agiaparaskevi.images.gr που πάντα βρίσκεται κοντά μας και στηρίζει τις δραστηριότητες  του Συλλόγου μας.

 


5 Οκτωβρίου 2014

TAKTIKH ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 10.30 το πρωί. ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !


O Εξωραϊστικός Σύλλογος  Πευκακίων «Η Αναγέννηση»,  καλεί τα Μέλη του σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί στις 19  Οκτωβρίου 2014 ύστερα από την μη ύπαρξη απαρτίας στις 2 προηγουμένως προγραμματισθείσες.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί :

την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λουκή Ακρίτα και Αγίου Δημητρίου Ναυπακτίας στα Πευκάκια.

Στη συνέλευση θα  συζητηθούν τα  ακόλουθα θέματα:

 

  1. Εκθεση πεπραγμένων διετίας Οκτώβριος 2012-Σεπτέμβριος 2014
  2. Οικονομικός Απολογισμός- Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  4. Υποβολή υποψηφιοτήτων για την Εξελεγκτική Επιτροπή και το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή και το νέο Δ.Σ., μπορούν να γίνουν και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στο Γραφείο του Συλλόγου, οδός Αρχιμήδη 1, τηλ. 210-6080102 & 6937001159

Οι ΕΚΛΟΓΕΣ πρόκειται  να διεξαχθούν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 από 9.30 έως 18.00 στο Γραφείο του Συλλόγου, Αρχιμήδη 1 Πευκάκια τηλ. 210-6080102

Η παρουσία και συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη προς ένδειξη ενδιαφέροντος για τις δραστηριότητες και τον αγώνα του Συλλόγου για τον εξωραϊσμό της περιοχής, καθώς και για την ενημέρωση των μελών και κατοίκων για τα προβλήματα της Συνοικίας. Είναι επιπλέον αναγκαία η συμμετοχή σας και για την ύπαρξη απαρτίας.