30 Νοεμβρίου 2008

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πευκακίων "Αναγέννηση"


Στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Πευκακίων «Αναγέννηση» και στις 13 Οκτωβρίου 2008 συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ έχει ως εξής:
Πρόεδρος Γιώργος Γεωργίου,
Αντιπρόεδρος Αγλαία Γεωργακοπούλου,
Γραμματέας Ευγενία Αναστασοπούλου,
Ταμίας Γιώργος Βάσιλας,
Αν. Γραμματέας Δημήτρης Μαχαίρας,
Κοσμήτωρ Μανώλης Μικές,
Μέλη
Μιχάλης Μιχαηλίδης,
Γιάννης Γουργούλης
Ανδρόνικος Γεωργόπουλος
Το νέο Δ.Σ. είχε συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο στις 24 Οκτωβρίου (φωτό) όπου του εκτέθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και οι προτάσεις του Συλλόγου.
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου δια του Προέδρου κ. Γεωργίου, δήλωσε ότι θα συνεχίσει τους αγώνες και προσπάθειες, όπως έπραξαν και τα προηγούμενα Δ.Σ. και με τον κ. Μιχαηλίδη για το καλό της Συνοικίας.
Καλούμε τα μέλη σε ενεργοποίηση αλλά και τους κατοίκους της Συνοικίας να αγκαλιάσουν το Σύλλογο, και να εγγραφούν νέα μέλη για αποκτήσει δυναμισμό ο Σύλλογος και να συνεχίσει τον αγώνα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, και τη δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και πολιτισμού στην Συνοικία μας.
Καλούμε ιδιαίτερα και τους νέους της Συνοικίας να δυναμώσουν με τη συμμετοχή τους στο Σύλλογο που δεσμεύεται να αγωνιστεί και για τα δικά τους θέματα όπως στέκι νεολαίας, βιβλιοθήκη, Aθλητικό κέντρο, εθελοντισμός κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: