24 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ !!!





Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 μια πρωτότυπη εκδήλωση στον ανακαινισμένο ανοικτό χώρο Μπάσκετ στα Πευκακια, όπου οι νεολαίοι της Συνοικίας των Πευκακίων αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα μπάσκετ με νεολαίους άλλων Συνοικιών της πόλης της Αγίας Παρασκευής.

Η κοινή αυτή εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Πευκακίων «Η Αναγέννηση» και τον Οργανισμό Αθλησης και συμμετείχαν πολλοί νεολαίοι της Αγίας παρασκευής και κάτοικοι της Συνοικίας.

Στόχος της λιτής εκδήλωσης, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεωργίου ήταν η ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους της νεολαίας, η γνωριμία μεταξύ τους σε επίπεδο γειτονιάς και Συνοικίας, όπως και η αξιοποίηση του χώρου του αθλητικού κέντρου, και η μετατροπή του από χώρο εγκατάλειψης σε χώρο άθλησης και δημιουργίας.
Στο πνεύμα αυτό ζήτησε να προχωρήσει η αξιοποίηση και του δεύτερου χώρου μπάσκετ, όπως και η δημιουργία περιμετρικού χώρου περιπάτου στον ίδιο χώρο.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλησης κ. Μυλωνάκης εξήρε την καλή συνεργασία με το Σύλλογο και ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την αξιοποίηση του χώρου, μετά και την επιτυχή διαβούλευση που έγινε πέρυσι για το ίδιο θέμα.

Ο Δήμαρχος κ. Γιαννακόπουλος δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθούν και τα υπόλοιπα έργα αναβάθμισης του χώρου και δημιουργίας περιμετρικού χώρου περιπάτου που αποτελεί διεκδίκηση του Συλλόγου και των Κατοίκων. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Σταθόπουλος επικεφαλής της Συνεργασίας των Πολιτών, ανέφερε ότι σε προτεραιότητα πρέπει να τεθούν προτάσεις για την αξιοποίηση του χώρου προς όφελος των πολιτών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Σκουλάς, η Αντιδήμαρχος κα Μοσχονά, η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κα Κατερίνα Φλατσούση Πρωτοσυγελίδου, ο Πρόεδρος των Δημοτικών Ιατρείων κ. Μ. Γαβράς, ο Πρόεδρος του ΚΟΙ.Κ.Ε.Δ.Α.Π. κ. Χρ. Μαντζανάς, ο επικεφαλής της Παράταξης Συνεργασία Πολιτών κ. Γιάννης Σταθόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παντελής Χάλαρης και Γιώργος Παναγόπουλος, ο ιερέας των Αγίων Αναργύρων Αιδεσιμώτατος Πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης και ο Πρόεδρος του ΔΣ ανεγέρσεως του ιερού ναού κ. Βρακόπουλος.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατήματος Χαλανδρίου κα Τσελεπίδου με την οποία ο Σύλλογος έχει συνεργασία σε κοινά θέματα που αφορούν τους δύο Συλλόγους και τις όμορες περιοχές. Στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Συλλόγων εξαγγέλθηκε ο επόμενος αγώνας μπάσκετ να διεξαχθεί μεταξύ Πευκακίων και Πατήματος Χαλανδρίου

Εκπληξη στην εκδήλωση αποτέλεσαν τα μελωδικά κομμάτια με το σαξόφωνο που έπαιξε, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι, ο φίλος του Συλλόγου και μέλος Κώστας Παπουτσής.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των ομάδων και αθλητών και με κέρασμα του Συλλόγου σε όσους παραβρέθηκαν. Ηταν μια ξεχωριστή, λιτή εκδήλωση γεμάτη ανθρωπιά, νεανικό αυθορμητισμό και αλληλεγγύη γενεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: