18 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ

O Εξωραϊστικός Σύλλογος  Πευκακίων « Η Αναγέννηση »,  μαζί με τα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου του Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν το δεύτερο μέρος καθαρισμού του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.

    Η προσπάθεια του Συλλόγου,  για τον εξωραϊσμό της περιοχής μας συνεχίστηκε για δεύτερη Κυριακή με αμείωτο ενδιαφέρον και θα ακολουθήσουν και νέες προσπάθειες έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

   Ο Σύλλογος μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την εθελοντική εργασία τους ,καθώς και προς τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Παναγόπουλο που είχε τον συντονισμό της όλης προσπάθειας.

   Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον πρώην Δήμαρχο κ. Β. Γιαννακόπουλο και τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο που παραβρέθηκαν στον χώρο του Αθλητικού κέντρου και περιηγήθηκαν στον χώρο από τον πρόεδρο του Συλλόγου     κ. Στέφανο Μπακογιάννη, ενημερώθηκαν, συνομίλησαν και άκουσαν τις ενστάσεις των κατοίκων για την όλη κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό κέντρο Πευκακίων. Με την παρουσία τους στήριξαν την όλη προσπάθεια ο ιερέας του ιερού ναού των Αγίων Αναργύρων πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης και η επίτιμος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Αγλαία Γεωργακοπούλου.

    Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους κατοίκους των Πευκακίων που βοήθησαν στον καθαρισμό του αθλητικού κέντρου.
                       
                                Για το Δ.Σ.
   Ο Πρόεδρος        Ο Γραμματέας
Στέφανος Μπακογιάννης  Κ.Παπουτσής                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: