5 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ -  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ   ΤΟΥ   ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΜΕ   ΤΟΝ  Κ.   ΔΗΜΑΡΧΟ    ΚΑΙ  ΤΗΝ Κ. ΑΝ/ΔΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

      Στο Πλαίσιο της  προώθησης – ανάδειξης  των διαχρονικών προβλημάτων και αιτημάτων της περιοχής μας,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/9/2019  η συνάντηση στο γραφείο του κ.Δημάρχου Β. Ζορμπά. 

      Ο σύλλογος κατά την διάρκεια  της συζήτησης και της παράθεσης των αιτημάτων, του παρέδωσε σχετικό υπόμνημα με αναλυτικά όλα τα αιτήματα της περιοχής καθώς και έγγραφο με τις κατά θέματος άμεσες προτεινόμενες ενέργειες.

      Στην συνέχεια την Τετάρτη 2/10/2019 πραγματοποιήθηκε εκ νέου, η  επιτόπου συνάντηση-ξενάγηση (έμπροσθεν του ιερού ναού) και ακολούθως στους δρόμους τις περιοχής μας και ιδιαίτερα στους δρόμους που οδηγούν στα σχολεία της περιοχής.

      Την Παρασκευή 4/10/2019, ακολούθως, η κ. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  κ Ελένη Δάβαρη κατά την επιτόπου μετάβασή της  στο αθλητικό κέντρο,  ενημερώθηκε για τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν , ώστε αυτό να αποδοθεί καθαρό και ασφαλή στου κατοίκους.

       Κατόπιν των ανωτέρω , ο μεν κ.Δήμαρχος δήλωσε γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και ζήτησε δίμηνη προθεσμία για την αποκατάσταση  τουλάχιστον των άμεσων και αυτών που άπτονται της ασφάλειας των κατοίκων( ορίστηκε δε νέο ραντεβού κατά την γενική συνέλευση του συλλόγου και παρουσία των κατοίκων  κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει ο σχετικός απολογισμός)., Η δε κ Αντιδήμαρχος, ότι θα αρχίσουν άμεσα(εντός της επόμενης εβδομάδος) οι εργασίες διαμόρφωσης εντός του αθλητικού κέντρου.

     Στο σημείο αυτό ο σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει αρχικά για την παρουσία τους, τον κ Δήμαρχο, την κ Αντιδήμαρχο ,τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου( γενικό γραμματέα ,προϊστάμενο τεχνικής υπηρεσίας, συγκοινωνιολόγο ) και ακολούθως τα μέλη του, ιδιαίτερα δε από τα μέλη ,ευχαριστεί τον  Κώστα Γουργούλη(αντιπρόεδρο ΠΑΟΔΑΠ), Δημήτριο Ρέγα ( Δημοτικό Σύμβουλο) και Γιάννη Γουργούλη (μέλος ΠΑΟΔΑΠ) για την συνδρομή και βοήθειά τους στην προώθηση των αιτημάτων μας.
      Τέλος με την ευκαιρία αυτή , ευχαριστώντας και πάλι όλους, ο σύλλογος καλεί τα μη μέλη , αφού ενημερωθούν, να πλαισιώσουν το σύλλογο με προτάσεις και ιδέες , αλλά και με καλόπιστη κριτική.









Δεν υπάρχουν σχόλια: