5 Φεβρουαρίου 2020


  Χθές Κυριακή 2/2 ο σύλλογος Πευκακίων << η Αναγέννηση>> σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, συλλόγους, φίλους και μέλη του Συλλόγου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.






Η έξω ζεστή , σαν ανοιξιάτικη ημέρα , είχε εναρμονιστεί καταπληκτικά με τη ζεστή –φιλική και παρεϊστικη ατμόσφαιρα που επικράτησε και μέσα στο φιλόξενο χώρο στο <<…..και μεζεδάκι>>, με την απαραίτητη συνοδεία του σαξοφώνου .

Για ακόμη μια φορά , ο σύλλογος πρωτοπόρησε και έκοψε την πίτα του, σε διαφορετική ημέρα από αυτήν της ετήσιας γενικής συνέλευσής του για να τονίσει τη σημασία της γνωριμίας, της επικοινωνίας, της παρέας των μελών του.

Άλλωστε , η κοπή της βασιλόπιτας, ήταν μόνο η αφορμή, ενώ επιδίωξη του Συλλόγου να βρεθούμε όλοι ΜΑΖΙ και να γνωριστούμε καλύτερα, ήταν η αιτία.

Έτσι, παραμερίζοντας αιτήματα και διεκδικήσεις , η όλη εκδήλωση κύλισε με ευχές, από όλους του παρευρισκόμενους, αναφορές και καλέσματα σε μελλοντικές γιορτινές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν και ζητήθηκαν από όλους, προτάσεις , καλλιτεχνικές αναζητήσεις, και προπάντων συμμετοχή και κέφι, για την Κυριακή των Αποκριών, στην οποία ο σύλλογος με στολές που θα διαθέσει, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο, για ακόμη μια φορά, θα συμμετάσχει στην καρναβαλική παρέλαση και στη συνέχεια στο χορό στην κεντρική πλατεία της πόλεως.

Το σπουδαιότερο όμως που ανακοινώθηκε ήταν, ότι φέτος εισακούστηκε το αίτημα του Συλλόγου , και θεού θέλοντας και καιρού επιτρέποντος , την καθαρά Δευτέρα, τα κούλουμα σε συνδυασμό με το πέταμα του χαρταετού θα γίνουν από τον Δήμο, στη περιοχή μας, στα Πευκάκια, στα 23 στρέμματα.

Στην συνέχεια, σε μια προσπάθεια να συνδυαστεί το χθες με το σήμερα, παρουσιάστηκε το φετινό ημερολόγιο , με περισσότερες ανέκδοτες φωτογραφίες.

Με την προτροπή , ο καθένας , να παροτρύνει τον γείτονά του να γραφτεί στο Σύλλογο, προκειμένου αυτός να γίνει δυνατός, εύρωστος και πολυπληθής, κόπηκε το κομμάτι της βασιλόπιτας και αφιερώθηκε στους νέους, και ιδιαίτερα στη νεολαία των Πευκακίων. Μια νεολαία που περιμένει πολλά, και στην οποία, ως Σύλλογος ευελπιστούμε να προσφέρουμε, με τις παρεμβάσεις και διεκδικήσεις μας, καλλίτερη διαβίωση.

Τέλος, αφού αποδόθηκαν οι ευχαριστίες στα μέλη του Δ.Σ για την διοργάνωση της όλης εκδήλωσης στους χορηγούς alterlife, Κατερίνα Καραγιάννη, Τοttis bingo , και τα αρτοποιία Κουλουράκια και Αγγελίδη για τις προσφορές τους, και φυσικά σε όλους τους παρευρισκόμενους, η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή για << Χρόνια Πολλά, καλά, τυχερά, δημιουργικά , μακροημέρευση στο Σύλλογο και το σημαντικότερο, ειρηνικό το 2020>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: