5 Φεβρουαρίου 2021

 Σήμερα το πρωί, με πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου Νεολαίας κ. Ζόμπολα, της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κυρίας Δάβαρη, του Αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Κ. Γουργούλη και της ομάδας νέων We 4 all της Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο Πευκάκια Αγ.Παρασκευής" Η Αναγέννησις" πραγματοποιήσαμε στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων, συμπληρωματική δεντροφύτευση 20 νέων δέντρων και θάμνων και καθαρισμό του χώρου από βαριά απορρίματα, λάστιχα, δεξαμενές, ξύλα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Στη δράση αυτή παρευρέθηκαν εκτός από τους προαναφερθέντες, από το Δ.Σ. του Συλλόγου ο Πρόεδρος κ Λαμπρινάκης, ο αναπλ. Γραμματέας κ. Γιώτας, οι τέως Πρόεδροι κ. Γεωργίου και Μπακογιάννης, ο Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου κ. Ρέγας και τα μέλη του Συλλόγου κ. Κωστής, Φλώκος, Παντελάρας και οι κυρίες Μαγγιλιώτη και Παπακωνσταντίνου.

Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας, μάσκες, γάντια, αποστάσεις και για το λόγο αυτό το κάλεσμα δεν είχε γενικό χαρακτήρα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο χώρο θα τοποθετηθούν νέα παγκάκια και καλαθάκια απορριμμάτων σε σημεία που ο Σύλλογος θα υποδείξει.

Θα επαναλειτουργήσει επίσης και το αυτόματο πότισμα του χώρου, που ενώ υπάρχει δεν λειτουργεί και θα γίνει κλάδεμα των δέντρων για την ανάδειξη τους από την υπηρεσία Πρασίνου
















Δεν υπάρχουν σχόλια: