17 Μαρτίου 2022

           

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-   ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ-   ΕΚΛΟΓΕΣ             

 

                              Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πευκακίων  «Η Αναγέννηση», καλεί τα Μέλη του σε          ΤΑΚΤΙΚΗ     ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την Κυριακή 13      Μαρτίου 2022 στις 10.30 το πρωί στο αμφιθέατρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λουκή Ακρίτα και Αγίου Δημητρίου Ναυπακτίας στα Πευκάκια.

 

     Οι  Εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 από 10:00έως 18:00 στο αμφιθέατρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου

       Α. Συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος  έχουν  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου. 

*Οι οικονομικές εκκρεμότητες των μελών μπορούν να τακτοποιηθούν σε επικοινωνία με τον Σύλλογο ή το αργότερο κατά την είσοδο τους στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καθώς και την ημέρα των εκλογών

 

       Β.     Η συγκέντρωση και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την περίοδο διεξαγωγής των, ο δε Σύλλογος  θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των συμμετεχόντων σε αυτές.

 

      Η παρουσία και η συμμετοχή των μελών είναι η δύναμη του Συλλόγου και είναι απαραίτητη για τις δραστηριότητες και τον αγώνα για τον εξωραϊσμό της περιοχής. 

 

                       Μην αδιαφορείτε για το μέλλον της συνοικίας μας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: